11 Eylül 2012 Salı

Futbol Çalım Hareketleri Öğren - Çalım Nasıl Atılır


Her ülkede yaygınlaşan futbol merakı Bir çok futbol okulunun açılmasına öncü oldu. .futbol okullarunun  açılmasıyla yeni genc yeteneklerin kendine daha çok güvenip dünyaca ünlü birer yıldız olamlarına yardımcı oluyor. Bizde Yeni genc yeteneklere yardımcı olacak birkaç çalım hareketinin nasıl yapıldığını gösteren videolar yayınlıyoruz. Umarız ki yardımcı oluruz.Sitemize yapacağınız yorumlar doğrultusunda sizlere daha fazla yeni çalım hareketlerinden ve teknik futbol bilgileri hakkında paylaşımda bulunacağımızdan emin olabilirsiniz. Siz genc Yeteneklerin Düşüncelerini ve isteklerini bekliyoruz.

Sizi Çalım Hareketleri Öğrenme Videosu  izle





Ayrıca yapacağımız paylaşımlarla; Ronaldinho çalım hareketleri, Neymar çalımları, messi çalım hareketleri izle ,Frikik nasıl kullanılır,Çalım nasıl atılır, Çalım atmayı öğren, Çalım hareketleri öğren, çalım atma teknikleri nerlerdir, topa nasıl sert vurulur, futbolda çalım hareketleri,çalım atmayı öğren,i futbol hareketleri öğren,çalım nasıl atılır gibi sorularınza cevap bulabilirsiniz.
Not : Yorum Yazmak için "Yorum yaz" kısmındaki "Yorum biçimini" " anonim" olarak seçip istek ve önerilerinizi bize yöneltebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder