22 Eylül 2012 Cumartesi

Schalke 04 - Bayern Munich Maçı Canlı izle trt HD




Schalke 04 - Bayern Munich Maçı  bedava izle,Schalke 04 - Bayern Munich şifresiz izle,trt hd şifresiz izle,Schalke 04 - Bayern Munich trt haber izle,Schalke 04 - Bayern Munich 22 eylül 2012

21 Eylül 2012 Cuma

Zerrin Egeliler Şehvet Uçurumu Filmi Tek Parça izle

Şehvet Uçurumu 1979 - Zerrin Egeliler Erotik Filmi Tek Parça Full Online izle


Yönetmen: Ülkü Erakalın 
Senaryo Yazarı :Ülkü Erakalın 
Yapımcı: Cihat Karahan,Müfit İlkiz 
Görüntü Yönetmeni:Salih Dikişçi 
Süre: 60 Dk 
Oyuncular: Zerrin Egeliler, Enver Çokgör,Handan Adalı, Cesur Biçer, Ekrem Erkek 
Tür: Erotik 


Zerrin Egeliler Yalniz kalp Full izle

Yalnız Kalp (+18) - Zerrin Egeliler - Hadi Çaman - Bülent Kayabaş Erotik Yeşilçam Filmi Full Tek parça Online izle


Tür:Erotik
Yönetmen: Yücel Uçanoğlu
Senaryo: Yücel Uçanoğlu
Oyuncular: Zerrin Egeliler, Hadi Çaman, Bülent Kayabaş, Renan Fosforoğlu, Diler Saraç
Görüntü Yönetmeni: Erhan Canan
















 Yalniz kalp Zerrin Egeliler filmi KONUSU

İyi bir ailenin kızı olan Sevda (ZERRİN EGELİLER)* Niyazi adında pasif ve komik bir adamla nişanlıdır. Niyazi (HADİ ÇAMAN) birgün Sevda'yı bir partide en yakın arkadaşı olan Kamil ile tanıştırır. Kamil (BÜLENT KAYABAŞ) tam bir kadın avcısıdır ve Sevda'nın nişanlısından memnun olmadığını anlamıştır. Yakında Niyazi ile evlenecek olan Sevda mutsuz görünmektedir ve kafası karışıktır. Kamil bu durumdan faydalanmaya karar verir..

Araf Filmi Sinema Çekimi Tek Parça full izle 2012

Araf Filmi Full Sinema Çekimi Tek Parça Donmadan Online izle

Araf Filmi Özeti:

Zehra ve Olgun; bir otoban üstünde kurulu, her şeyin gelip geçici akarak yaşandığı, devasa bir benzin istasyonunda, 24 saatlik vardiya usulüyle, hiç değişmeyen bir monotonlukta, sanki bir gün  hayatlarının birden bire değişivereceği beklentisi ve hayalinde, aslında neredeyse içinde yok olup gittikleri bir vakumun içinde, biteviye çalışarak yaşarlar. Bir gün aniden beliriveren bu beklenti acaba onlari arafta kalmaktan çıkarabilecek midir? 










19 Eylül 2012 Çarşamba

Tehlikeli Takip - End Of Watch Filmi Full Türkçe Dublaj izle

Tehlikeli Takip - End Of Watch Sinema çekimi Tek Parça Full Türkçe Dublaj izle

Los Angeles polis departmanında çalışan iki genç polisin bir operasyondaki keşiflerinden sonra uyuşturucu mafyasının hedefi haline gelmelerini konu alırken, dostluğun, ailenin ve cesaretin önemini anlatıyor. Yakın dost olan Taylor ve Zavala, hergün çıktıkları devriye esnasında yaşadıkları bir olay onları geri dönülmez bir yola sokacak, hayatlarını alt üst edecektir.







Halil Sezai Seni Beklemek Şarkısı Dinle

Halil Sezai Seni Beklemek Orjinal klip ve Şarkısı mp3 dinle


Halil Sezai Seni Beklemek Şarkısı mp3  dinle




Halil Sezai - Seni Beklemek - Orjinal Klip (İlkkez) |izlesene.com

Ayı Teddy - Teddy Bear Filmi izle

Ayi Teddy - Teddy Bear Sinema Çekimi Full Türkçe Tek Parça izle

Ayi Teddy Filmini Family Guy’ın yaratıcısı Seth Macfarlane, sınırları zorlayan  mizah anlayışını hem yazdığı hem yönettiği hem de seslendirdiği AYI TEDDY (TED) ile beyazperdeye getiriyor. Bu canlı-aksiyon animasyon komedide John Bennet (Mark Wahlberg) isimli  bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi anlatılıyor.

Ayi Teddy  21 Eylül 2012 Tarihinde vizyona girecek olan film 2012 ABD yapımı olup  Animasyon olarak yapılmıştır.

Ayı Teddy  Tür olarak Romantik , Komedi , Fantastik ve Macera  olan filmin süresi ise 106 dakikadır.

Ayı Teddy  Filmin Oyuncuları ise : Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Jessica Stroup, Patrick Stewart, Norah Jones, Tom Skerritt, Seth Macfarlane, Joel Mchale, Aedin Mincks, Patrick Warburton, Sam J. Jones, Bill Smitrovich, Alexandra Bussell, Matt Walsh, Kristina Ellery, Ginger Gonzaga, Ronald Boone, Jessica Barth
 oyuncuların yer aldığı film izlenmeye değer olacağını düşünüyoruz ki IMDB puanı ;7.6 /10 olarak belirlenmiştir.
İyi seyirler dileriz.

11 Eylül 2012 Salı

12 eylül 2012 facebook durum beğendirme hilesi



12.09.2012 facebook durum beğendirme hilesi yap,facebook  durum beğendirme hilesi indir,durum beğendirme programı indir,face durum beğendirme hilesi indir

12.09.2012 Facebook Abone Kasma Hilesi


12.09.2012 facebook abone kasma hilesi,abone kasma hilesi nasıl yapılır,face abone kasma hilesi, facebook abone hilesi yap,facebook nasıl abone kasılır öğren,12 eylül facebook abone kasma hilesi

Facebook Yüz ifadeleri Nasıl yapılır


Facebook Yüz ifadeleri ekelem,Facebook yüz ifadeleri,facebook ifadeleri,face ifadeleri,Facebookta nasıl ifade yapılır,Facebook smiley,Smiley yapma,Facebook ifade yapma,yüz ifadeleri yapma

Facebook kullancıları için smiley ifadeleri için kullanılacak kodlar aşağıda yer almaktadır. Facebook aşağıdaki smiley ve ya gülücük kodlarını destekliyor ve sizlerde facebbook hesabınızda bu kodları her daim kullanabilirsiniz.

Facebook ifadelerini söyle yapabilirsiniz.

Futbol Çalım Hareketleri Öğren - Çalım Nasıl Atılır


Her ülkede yaygınlaşan futbol merakı Bir çok futbol okulunun açılmasına öncü oldu. .futbol okullarunun  açılmasıyla yeni genc yeteneklerin kendine daha çok güvenip dünyaca ünlü birer yıldız olamlarına yardımcı oluyor. Bizde Yeni genc yeteneklere yardımcı olacak birkaç çalım hareketinin nasıl yapıldığını gösteren videolar yayınlıyoruz. Umarız ki yardımcı oluruz.Sitemize yapacağınız yorumlar doğrultusunda sizlere daha fazla yeni çalım hareketlerinden ve teknik futbol bilgileri hakkında paylaşımda bulunacağımızdan emin olabilirsiniz. Siz genc Yeteneklerin Düşüncelerini ve isteklerini bekliyoruz.

Sizi Çalım Hareketleri Öğrenme Videosu  izle


İstanbul Posta Kodları - Posta kodu bul

İstanbul Posta Kodları, İstanbul Posta kodları nelerdir, İstanbul'un ilçelere göre posta kodları , Posta Kodu bul...


Bu başlık altında İstanbul posta kodu sorgulama ,Posta kodu sorgulama , İstanbul semte göre posta kodu sorgulama ve il il posta kodları listesi gibi sorularınıza cevap veriyoruz. 


Bildiğiniz gibi İstanbul birçok ilçeye ve kalabalık nüfusa sahip olduğu için posta kodları oldukça işe yarıyor.
Sizler için İstanbulun ilçeleri için posta kodlarını yayınlıyoruz. Plaka kodu 34 olan İstanbul için posta kodları 34+ 3 rakam gelmekte ve bu 3 rakam ilçeleri temsil etmektedir.

Bir Diğer Önemli Bilgi; 2012 güncel İstanbul Posta kodlarına bakarak adres yazımlarında, internet üzerinden form doldurduğunuzda veya üyelik açtığınızda bu bilgiyi rahatlıkla girebilirsiniz. Ayrıca posta kodları mektup yollama ve benzeri işlemlerde de oldukça önem arz etmektedir. Genellikle posta kodları yazıldığında postahane de işlemler çok daha hızlı yapılmakta ve adresler daha kolay bulunabilmektedir.

İstanbul posta kodları liste şeklinde aşağıda verilmiştir.