29 Kasım 2012 Perşembe

İnanılmaz Örümcek Adam 2012 Tek Parça Full izle


İnanılmaz Örümcek Adam 2012 Türkçe Dublaj  Tek Parça Full izle


Konusu: Peter Parker gerçek ailesi tarafından terk edilmiş dayısı ve yengesinin büyüttüğü dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı "ben kimim?, nereye aitim?" sorunları daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy'ye kör kütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık hiçbir şey Peter Parker eskisi gibi olmayacaktır... Örümcek adam karakteri Andrew Garfield ile farklı bir renk yakalamış gibi görünüyor. Yinede eski serileri yakalayabilecekmi bunu hep birlikte göreceğiz.. İyi seyirler.


Cehennem Melekleri 2 Türkçe Dublaj izle 2012


Cehennem Melekleri 2 Türkçe DublajTek Parça Full izle

Konusu: Bay Church için oldukça basit bir işi aldıktan sonra, Expendables’ın plânları yanlış gider ve içlerinden biri, rakip bir paralı asker olan Jean Vilain tarafından öldürülür. Expendables, yeni üyeleri Billy the Kid ve Maggie ile ölümcül bir silâhı durdurmak ve kardeşlerini öldüren caniden intikam almak için düşman bölgesine doğru yola çıkar. The Expendables 2 için türkçe dublaj senkronlaması uzun uğraşlar sonucunda gerçekleştirilmiş ve sizlere sunulmuştur. İyi seyirler.


Ölümcül Deney 5: İntikam 2012 Full izle

Ölümcül Deney 5: İntikam 2012 Türkçe Dublaj Tek Parça  Full izle


Ölümcül Deney 5: İntikam Konusu:
 Umbrella Şirketi'nin Dünya'yı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüs'ü, dünya nüfusunu, et yiyen yaşayan ölüler ordusu haline dönüştürmektedir. İnsan ırkının son ve tek umudu Alice [Milla Jovovich], Umbrella'nın en gizli operasyonlar tesisinin kalbinde [ya da merkezinde] uyanır ve Alice'in, bu kompleksin altını üstünü getirmesiyle kendi gizli geçmişinin perdesi kalkar. Güvenli bir sığınak olmaksızın, salgından sorumlu olanları avlamaya devam eden Alice, kendini Tokyo'dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo'ya götüren bir yolculukta bulur. Alice'in gerçek olamayacağını düşündüğü, onu her şeyi en baştan düşünmeye zorlayan bu yolculuk, İnsanın aklını başından alacak bir açığa çıkışla sonuçlanır. Keşfedilen yeni müttefiklerin ve eski tanıdık dostların yardımıyla Alice, unutulmaya yüz tutmuş düşmansı bir dünyaya kaçmak için, yeterince uzun süre hayatta kalıp savaşmak zorundadır. Geri sayım başladı." Aynı adlı video oyunundan uyarlanan, dünya çapında yaklasık 700 milyon dolar hasılat elde eden Resident Evil çılgınlığının basarılı film serisi 5.bölümüyle dönüyor.. Çoğu çevrelerce serinin son filmi olarak lanse edilmesine rağmen hala filmin devamının geleceğine inananlarda var. İyi seyirler.

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2. bölüm Full izle


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle



Konusu: Efsanenin son filminde heyecan doruğa çıkıyor. Bella and Edward'ın kızı Renesmee doğduktan sonra, Cullen’lar Renesmee’yi ve tüm aileyi Volturi ile karşı karşıya getirecek bir yanlıştan korumak için diğer vampir klanlarını bir araya getirme çabasına girerler. Herkesin merakla beklediği serinin son filmi nihayet sitemizde izleyicisi ile buluşuyor. İyi seyirler.

27 Kasım 2012 Salı

Otostop (+18) erotik film izle

Sevda demirel erotik filmi Otostop izle

Vahsi ve Tatlı yeşilçam erotik film izle

Umut Şehri - The Waiting City tek parça türkçe izle

 Umut Şehri - The Waiting City (Türkçe Dublaj izle )


Filmin Yapım Yılı: 2009
Filmin Türü: Romantik, Dram
Filmin Konusu: Umut Şehri filmi 2009 yılında yapılan bir romantik drama filmi. İki çift evlat edindikleri çocuğu almak için Hindistan’ın Kalküta isimli şehrine giderler.Fakat oraya gittiklerinde henüz işlemlerin gerçekleşmemiş olduğunu farkederler ve beklemekten başka çareleri yoktur. Bu süre zarfında ise evliliklerinde eskiye dönük konuları açıp gözlerinden kaçan acı tatlı anılarla ve gerçeklerle yüzleşmiş olurlar.
İyi seyirler dileriz...
NOT: Eğer sitede mahkeme kararı ile engellenmiştir yazısı çıkıyorsa DNS değiştirmeniz gerekmektedir. Değiştirdikten sonra bu sonra çözülecektir.

Olmaz Böyle Şey yeşilçam erotik film izle


Filmin Adı: Olmaz Böyle Şey
Filmin Yapım Yılı ve Yeri: 1974 - Türkiye
Filmin Türü: Erotik - Komedi
Filmin Yönetmeni: Oksal Pekmezoğlu
Filmin Oyuncuları: Arzu Okay, Mine Mutlu, İlhan Daner, Müjgan Ağralı, Ferdağ Büyükgüneş, İhsan Yüce
Filmin Senaristi: Suavi Sualp
Filmin Yapımcısı: Nami Dilbaz
Filmin Görüntü Yönetmeni: İzzet Akay
Film Hakkında: Olmaz böyle şey filmi 1974 yılında çekilmiş olan bir yeşilçam erotik filmidir.
Not: 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalıdır!

Baldız Baldan Tatlıdır yeşilçam erotik film izle


Kış Bekarı Yesilçam erotik filmi izle

Hızlım Benim yesilçam erotik film izle


12 Kasım 2012 Pazartesi

Ozan Doğulu - Model Dağılmak İstiyorum Mp3 dinle 2012

Ozan Doğulu - Model  Dağılmak İstiyorum Şarkısı Mp3 Dinle 2012

Sağ Salim Filmi Tek Parça Full izle 2012


 Tags: Sağ Salim izle,Sağ Salim filmi izle,Sağ Salim fimi donmadan izle,Sağ Salim türkçe dublaj izle,Sağ Salim tek parça izle,Sağ Salim sinema çekimi izle,Sağ Salim sinema çekimi full izle,Sağ Salim hd izle,Sağ Salim full hd izle,Sağ Salim oyuncuları ,Sağ Salim filmi seansları,Sağ Salim filmi yaş sınırı,Sağ Salim komedi sahneleri,Sağ Salim küfür sahneleri,Sağ Salim sinema çekimi full izle,Sağ Salim cinemarine seansları,Sağ Salim müzikleri,Sağ Salim fragmanı izle,Sağ Salim filmi hd izle,Sağ Salim filmi full izle

  Sağ Salim Filmi Tek Parça Türkçe Komedi izle 2012 

Öz Hakiki Karakol Tek Parça Full Versiyon izle 2012


tags:Öz Hakiki Karakol izle,Öz Hakiki Karakol filmi izle,Öz Hakiki Karakol filmi türkçe dublaj izle,Öz Hakiki Karakol full hd izle,Öz Hakiki Karakol sinema çekimi izle,Öz Hakiki Karakol donmadan izle,Öz Hakiki Karakol filmi full izle,Öz Hakiki Karakol müzikleri dinle,Öz Hakiki Karakol hd izle,Öz Hakiki Karakol sinema seansları,Öz Hakiki Karakol yaş sınırı,Öz Hakiki Karakol komik sahneleri,Öz Hakiki Karakol türkçe dublaj izle

           Öz Hakiki Karakol Filmi Tek Parça Full Hd  izle


Seksin Ruhu +18 Filmi Türkçe Full izle


Seksin Ruhu Filmi Full Tükçe Dublaj Erotik film izle

Bütün Kadınlar Bunu Yapar filmi Türkçe Dublaj izle

Bütün Kadınlar Bunu Yapar - All Ladies Do It – Cosi Fan Tutte - 1992 Tinto Brass Erotik izle

Romance Filmi Full tek parça Türkçe Dublaj Erotik izle


Romance izle Filmi Tek Parça Full Türkçe Dublaj izle

5 Kasım 2012 Pazartesi

M.P Antalyaspor - Trabzonspor Maçı Bedava ligtv izle



Bursaspor Kasımpaşa Maçı Ligtv Canlı izle

Bursaspor Kasımpaşa izle,Bursaspor Kasımpaşa ligtv izle,Bursaspor Kasımpaşa  linkleri,Bursaspor Kasımpaşa maç linkleri,Bursaspor Kasımpaşa maçı canlı izle,Bursaspor Kasımpaşa freehdsoccer izle,Bursaspor Kasımpaşa  donmadan bedavaizle,Bursaspor Kasımpaşa  facebook izle